22 mar 2014

15/03/14 - Sant Cugat/Granollers vs Gotics RC

Tercera victòria consecutiva a la Copa Catalana.

El passat dissabte les noies del Gòtics van disputar el seu tercer partit de la fase de grups al camp del Sant Cugat. L’equip de Foixarda, amb algunes baixes importants, va haver de reestructurar l’equip per segon cop a aquesta competició, provocant que algunes jugadores “experimentessin” noves posicions: “noves posicions, majors reptes, més motivació” encoratjava la seva entrenadora abans del partit.

El partit es va iniciar amb incertesa per part de l’equip visitant, que no aconseguia imprimir contundència a les fases de contacte. D’altra banda, les jugadores locals van afrontar el partit amb moltes ganes i intensitat, des de bon inici van disputar totes i cadascuna de les agrupacions, lluitant rucks i emputjant les melés. Després d’uns primers minuts poc fluids, l’equip visitant va aconseguir obrir el marcador de mans de Diana Gassó (min 8) i la corresponent transformació de l’Aina Cabrer. Poc a poc el joc de les visitant va anar agafant ritme i continuïtat, minimitzant la formació de rucks i provocant més desajustos defensius a les locals i ampliant el marcador a ritme constant. Tot i això, sempre que les locals aconseguien formar un punt de contacte, les visitants es trobaven amb una forta oposició que en més d’una ocasió aconseguia recuperar la ovalada i contraatacar. Deixant de banda el marcador, el joc no fou tant fluid com calia esperar, amb nombrosos errors de transmissió a la línia de tres quarts i en la distribució de les davanteres al camp, provocant que aquestes últimes es trobessin en certs moments massa lluny del punt de contacte.

Una de les premisses per aquest partit era el desplaçament del joc, intentar jugar més lluny de l’agrupament amb verticalitat; potser no es va aconseguir tant com es volia, però sí es va poder veure un joc entre davanteres molt més dinàmic i continuat, buscant sempre la companya que recolzava abans de ser placada, i fruit d’això van néixer la gran majoria dels assajos, acabant el partit amb un 0 a 74 al marcador.

Fou un partit un tant accidentat, diverses jugadores del Sant Cugat – Granollers van haver de deixar el partit abans d’hora, provocant que cap al minut 50 l’àrbitre decretés melés pactades i pocs minuts després, que finalitzes el partit abans del temps reglamentari. Des d’aquí desitgem una ràpida recuperació a totes les noies per poder seguir gaudint dels partits que resten fins a final de temporada.

Tampoc ens oblidem de la nostra companya Anna Mar, que també va sortir lesionada a mig partit, molts ànims i força per tornar en breu als camps.

Tres partits, tres victòries i un cap de setmana sense partit per afrontar la última jornada contra l’altre equip invicte del nostre grup, el Sitges. Dues setmanes per preparar la disputa pel primer lloc d’aquesta primera fase. Molt per treballar i molt per gaudir.