11 nov 2013

Primera victòria amb 'bonus' per les fèmines del Gòtics

El passat dissabte a les 19h, el Gòtics es va enfrontar al CEU-Hospitalet amb un resultat final de 20 a 7, victòria per les mamut. El partit es va haver de jugar al camp de la Feixa Llarga degut a les obres que s'estan fent a la Foixarda, on es canviarà el camp de gespa natural per gespa artificial.

La falta de llum i el canvi de temperatura, que ja tocava en el mes de novembre, no va impedir obtenir un resultat positiu del partit. Durant la primera part del joc, va predominar el desordre dins del camp, fet que no va frenar el Gòtics per obrir el marcador, en camp contrari, a mans de la capitana Diana Gassó (7). Van ser 40 minuts molt lluitats per part dels dos equips. A punt d'arribar al descans, les noies del CEU-Hospitalet van aprofitar un error en la defensa del joc de les blaves, que va ser culminat amb un assaig de Miriam de la Rubia (15), que va fer una carrera des de mig camp. Les de l'Hospitalet s'avançaven en el marcador amb un 5 a 7.

En la segona part, l'arrancada va ser lenta, però el Gòtics va despertar-se per reaccionar a temps, aconseguint un match molt més dinàmic, on la línia va intervenir més. Van haver molts cops de càstig per part dels dos equips, fet que provocava que s'alentís el partit, tot i així, no va ser cap impediment perquè les fèmines de Foixarda sumessin tres marques més al marcador a mans, un altre vegada, de la seva capitana. El CEU-Hospitalet no va deixar de defensar fins al minut 80 i aprofitar les pilotes que tenien, a part de frenar cada un dels atacs que rebien. El partit va acabar amb un 'bonus' pel Gòtics RC i posicionant-se en tercer lloc en la Lliga de la Primera Catalana per sota dels dos equips que disputaran la DHF.

Amb aquest resultat tan positiu, el Gòtics espera no baixar la guàrdia de cara a la pròxima Jornada, on es veurà les cares contra la UE Santboiana. Partit que és important guanyar per tal d'assegurar la 3a posició pels Play Offs.

Per suposat, donar ànims a l'Arantza Olabarria, que es va fisurar el nas la setmana passada i esperem que s'incorpori el més aviat possible, i a la Diana Gassó, que durant el partit es va fer una erosió a la còrnia.

GÒTICS: Laia Esplugas (1), Anabel Jose (2), Maria Roura (3), Andina Brown (4), Mireia Gómez (5), Èlia Vila (6), Diana Gassó (7), Eli Fornells (8), Aina Cabrer (19), Gabriela Vélez (10), Mireia Gutiérrez (11), Lidia Conesa (12), Laura Canal (13), Marta Boada (14), Annamar del Cerro (15). Suplentes: Paulina Barbi (16), Tania Rubio (20), Carolina Moyano (21), Bárbara Teixidor (22)

CEU-HOSPITALET: Vicky Tomoe (1), Marga (2), Irene Clapés (3) (45' Flowers), Aura (4) (42' Montse Leuga), Sara Soto (5), Nuri Torres (6), Estefi Rodríguez (7), Gemma Pujante (8), Iria González (9), Maria Costa (10), Fanny Carbajo (11) (65' Miriam GM), Gara Basilio (12), Mercè Viñals (13), Cristina (14) ( 75' Maria Peque), Miriam De la Rubia (15). // Marta Avi (20).