29 nov 2013

La Santboiana guanya a un Gòtics defensor

Ahir al vespre, a les 20:30h, es va disputar el partit de UE Santboiana contra el Gòtics RC, amb un resultat de 8 a 5, un dels partits que el cap de setmana del 16-17 de novembre es va anul·lar degut al temporal de pluja, que va deixar el terreny de joc injugable.

El fred va acompanyar el partit durant els 80 minuts de joc, casi congelant les jugades. El començament va ser dur, cap dels dos equips estava disposat a deixar-se vèncer, però ben aviat la Santboiana va apropar-se a la línia de 22. Durant la primera part, l'equip visitant va estar defensant durament el seu camp, fins que un xut a pals de la seva mitja melé, Isabel Dóera, conseqüència d'un cop de càstig en contra de les noies de Foixarda, va fer que les locals s'avancessin en el marcador 3 a 0. Fins a la mitja part, ambdós equips van estar lluitant per sumar punts al marcador, amb placatges contundents, sobretot de les les dos davanteres.

En la segona part, als cinc minuts d'inici, la UE Santboiana assajava a mans de la seva 8, Aurelia Mesa, que no va ser transformat. Tot i així, el Gòtics no va deixar que defensar i atacar, principalment, amb la davantera. En una d'aquestes, es va obrir la pilota ovalada a la línia, que va entrar en carrera des de mig camp. L'ala va fixar i passar a la seva arrier, Annamar del Cerro, que va entrar per l'exterior i trencar el mur contrari aconseguint un assaig. Fins al final, el joc va ser protagonitzat per la defensa dels dos equips. El Gòtics no va poder aconseguir el tryque buscava per aconseguir la victòria.

Demà, 30 de novembre, les mamut s'enfrontaran a l'INEF BCN, donant per tancada la lliga i donant pas a les semifinals. El partit es disputarà a les 18h al Camp de la feixa Llarga a Hospitalet, ja que, cal recordar, el Gòtics RC no disposa de el camp de la Foixarda degut al canvi a gespa artificial.

Gòtics RC: Laia Esplugas (21), Anabel Jose (2), Ana María García (3), Mireia Gómez (22), Bárbara Teixidor (5), Andina Brown (6), Diana Gassó (20), Eli Fornells (8), Aina Cabrer (18), Gaby Vélez (10), Mireia Gutiérrez (16), Arantzazu Olabarria (12), Èlia Vila (13), Laura Canal (14), Annamar del Cero (15). /// Marta Boada (17), Ruth Alonso (25), Maria Roura (24)

UES: Sara Carmona (1), Laia Mollon (2), Noe Barjola (3), Gemma Rodríguez (4), Vane Pleguezuelos (5), Laura Cuenca (6), Blessing Orji (7), Aurelia Mesa (8), Isabel Dolera (9), Raquel Pelayo (10), Jana Velez (11), Elena Tusell Ivanov (12), Miraim Megias (13), Georgina Dorca (14), Monica García (15) /// Raquel Escudero (16)