11 abr 2014

05/04/14 - ARPN 0 - 0 Gotics RC (Anada Semifinal Copa Catalana)

Tot per decidir

El passat dissabte es va disputar el partit d’anada de les semifinals de la Copa Catalana entre ARPN i el Gòtics, el partit es va disputar a la Foixarda ja que les noies de Poble Nou no disposen del seu camp habitual, a la Marbella.

Com era d’esperar, tractant-se d’unes semifinals de Copa, fou un partit molt intens i disputat on cap dels dos equips va deixar de lluitar durant els vuitanta minuts. Durant tot el partit el joc es va anar disputant en nombroses agrupacions a les dues meitats del camp, alternant-se possessions per els dos equips. Les noies del Poble Nou, que jugaven com a locals, intentaven imposar la seva contundència per davantera, trobant-se amb la oposició de la defensa de les noies de blau; d’altre banda, les del Gòtics intentaven obrir el joc a la línia per on van aconseguir guanyar forces metres en més d’una ocasió, però mai sense acabar de trencar ni sobrepassar la defensa local, que imprimia una forta pressió defensiva.

A la segona meitat, i a causa de tres lesions, les noies del Gòtics es van quedar amb una jugadora menys al camp, fet que va provocar que disputessin les melés amb una jugadora menys i dificultant-ne la seva bona conquista. La tònica de la segona part no varià gaire respecte a la primera, la intensitat a les agrupacions anava en augment provocant una alternança de possessions força contínua i on els dos equips disposaven d’ocasions per atacar i contraatacar. Després de vuitanta minuts de lluita constant dels dos equips, el marcador quedà inalterat amb un 0 a 0 que deixa la eliminatòria completament oberta per al partit de tornada de la setmana vinent.

Des d’aquí desitjar molts ànims a la Mireia Gutiérrez, que va patir una fractura al peu durant el partit. T’esperem ben aviat al camp!