27 mar 2015

COPA CATALANA: LES PRIMERES JORNADES

Després d'un temps desaparegudes tornem a donar-vos noticies del nostre femení. 
Acabant la Lliga Catalana en 5a posició, al Gener començàvem la Copa Catalana, aquí us deixem els resums de les primeres jornades.POC A POC TORNEM A ENLAIRAR-NOSDesprés d’un inici de temporada una tant desconcertat, amb diverses lesions i reubicació de jugadores, i on no es va poder aconseguir la tercera plaça de la Primera Catalana, l’equip femení del Gòtics ha començat aquest 2015 amb energies renovades i molta força, encadenat tres victòries en les tres primeres jornades de la Copa Catalana.

Un punt d’inflexió marcat per la mancança de jugadores (en cap dels tres partits hem arribat a ser 15 al camp) però per una millora notable en quant al joc de l’equip, la intensitat i el ritme, suplint les baixes amb actitud i sacrifici.Primera jornada: Visita al camp del CRUC.

En la primera jornada de la Copa, les noies visitaren el camp del CRUC, un equip que havia donat guerra a la Segona Catalana, però que també presentava diverses baixes importants entre les seves noies. Les noies de Foixarda afrontaven el partit sent 12 jugadores justes, però amb l’ambició de no acusar-ho. Uns inicis de partit un tant incerts, marcats per la lesió de l’Anabel als 5 minuts i on les nostres noies poc a poc assimilaren les diferències de jugar amb quatre jugadores menys, donaren lloc a un joc un tant imprecís, amb nombroses errades de mans. Poc a poc es van anar trobant i agafant confiança, portant el ritme del partit al seus interessos i anant al descans 0 a 12 amunt. La segona part fou força dura ja que les cames començaven a pesar i les locals introduïren canvis frescos. Tot i així van saber aguantar bé les envestides locals, que no tingueren fortuna en les aproximacions a la zona d’assaig, acabant el partit sense moviments de punts.

(Foto: Joan Carlos Gomez Villamor)


Segona jornada: Carboneres a Foixarda.

La segona jornada es recuperaven a dues jugadores respecte a la jornada anterior, tot i així tornava a ser un partit amb 13 jugadores. Al davant rebíem un equip que any a any es renova i presenta nombroses cares noves, fet que reflexa la bona feina de promoció del rugby que es fa a Terrassa, però que a l’hora suposa un handicap per aquest equip novell. Tot i això, van afrontar el partit amb moltes ganes i van plantejar un inici de partit lluitat a les nostres noies, que els va costar trobar un joc fluid. Un cop es va aconseguir obrir el marcador, l’experiència de les locals es va imposar poc a poc i es van fer amb el control del partit, acabant amb una àmplia victòria que reforçava la idea de joc de l’equip.Tercera jornada: derbi a Foixarda contra el BUC.

Després d’una setmana de descans, es disputà el partit corresponent a la tercera jornada contra el BUC, un equip debutant aquesta temporada però que aconseguí una bona classificació a la Segona Catalana. Integrat en gran mesura per jugadores força joves resultava un equip desconegut pel conjunt del Gòtics, fet que no va fer canviar la perspectiva de joc. Novament les de blau només presentaren 12 jugadores.

El partit es va iniciar amb uns minuts de tanteig on les possessions es van alternar però poc a poc les de blau marcaren el ritme i eren capaces de controlar les envestides de les de negre, que caracteritzaven el seu joc per la transmissió de la pilota a les jugadores ràpides de les ¾. Fou un partit disputat i intens, on la grada va poder gaudir d’una bona tarda de rugby amb victòria final per les noies del Gòtics 7 a 49.Setmana a setmana les nostres noies mostren una milloria notable en el seu joc, en la intensitat i en el dinamisme de les accions, fent patent el treball i sacrifici de la setmana, esperant poder recuperar alguna jugadora més i sumar noies que es puguin enganxar al ritme que estan marcant les presents fins ara, que és ben alt.Volem seguir sumant.Roser Borràs Tudurí

No hay comentarios: